Comfort

Residentie "Leiedam" ademt een sfeer van rust, comfort, ontspanning en gemoedsrust uit. Het vele licht, de open terrassen, zicht op het park en de Leie,…

Onze infrastructuur biedt u de nieuwste technieken en comfort. Het modernste videofoniesysteem is super eenvoudig te bedienen en u kan zelfs in crisissituaties uw deur op afstand laten openen door onze crisishulp. Alle flats hebben mogelijkheid tot aansluiting van telefoon, internet, wifi, digitale TV,… Bovendien kan u het interieur van uw flat volledig naar uw smaak inrichten met uw eigen meubels.

In onze wellness-fitness ruimte verzorgen wij u gratis bewegingstherapie onder professionele begeleiding. Ook het gebruik van de sauna, infraroodcel en jacuzzi, zijn volledig ter beschikking van onze bewoners.

In onze ontmoetingsruimte kan u zelf een maaltijd genieten, en wij verwelkomen er ook steeds graag uw familie en genodigden. Feestjes of speciale gebeurtenissen kunnen er in samenspraak met de uitbater op uw maat georganiseerd worden.

Residentie "Leiedam" is rolstoelvriendelijk ingericht. Alle flats zijn rolstoeltoegankelijk en ook in de gemeenschappelijke ruimte is er minstens 1 toilet voor rolstoelgebruikers. De liften hebben ook een rolstoelvriendelijke en dus brede toegang.