Veilig wonen

Het blijft, ook op oudere leeftijd, een gekoesterde droom zelfstandig en onafhankelijk te kunnen wonen. In Residentie "Leiedam" leeft en woont u in alle vrijheid, maar hebt u de zekerheid dat er altijd hulp is, precies wanneer u die nodig heeft. Wij plaatsen uw veiligheid centraal.

Elke seniorenflat is voorzien van een multifunctioneel videofoniesysteem, oproepsysteem, speciale anti-inbraaksloten en inbraakdetectiesysteem, een permanente camerabewaking ook in onze ruime gesloten ondergrondse parking.

Seniorenresidentie "Leiedam" beantwoordt aan alle wettelijke verplichtingen over hygiëne, brandpreventie, individueel 24/24u oproepsysteem, bewonersraad, interne organisatie, dienstverlening,…

Overdag bieden wij u permanentie via onze woonassistent. 's nachts en ook 24/24u specialiseren wij ons in crisishulp. Met akkoord van de bewoner of familie kunnen wij belangrijke medische informatie doorgeven aan de urgentiearts.

Respect voor uw privacy en rust zijn primordiaal. Onze uiterst goede ventilatiesystemen geven u optimale groene leefomstandigheden aan de oever van de Leie.

Wij garanderen onze bewoners niet alleen klasse, maar ook veiligheid!

  • De woning is aangepast aan woon-en leefbehoeften van ouderen en andersvaliden.
  • Er is permanentie 24/24u waarop in geval van nood een beroep kan gedaan worden.
  • De thuiszorgdiensten zijn binnen het bereik van de bewoners, die naar eigen keuze een beroep hierop kunnen doen.